keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Luonnoksia

Ensimmäisiä koulutöitä. Arkkitehtuurin historiassa piti piirtää pari luonnosta oululaisesta arkkitehtuurista. Valitsin tietty sen koristeellisimman eli kulttuuritalon. ;)

Kokeilin vähentää turhantarkkaa piipertämistä, yritin keskittyä olennaiseen ja vangita tunnelman. Piti myös testailla vesivärejä vaikken edelleenkään oikein ymmärrä miten ne käyttäytyy. En oikein tiiä onnistuinko missään noista, mutta ainakin opin lisää, ja kunhan saadaan palaute töistä niin vielä enemmän.

Molemmat on A3-kokoisia.En oikein tiedä onko tämä parempi maalattuna vai ei, kummin teistä? Kuvan laatu tosin hämää vähän.


En voi uskoa sitä, että koulunkäynti voi olla tällaista - piirtämistä! Oon niin onnekas :)

<3 naattu
7 kommenttia:

 1. Aivan makkeita. Kummassaki oma tunnelmansa. Ei pysty sanoa kumpi ois parempi ku kumpiki on niin huikeita! 😊

  VastaaPoista
 2. Naattu, aina yllätyn uudestaan ja uudestaan näistä sun piirtäjän lahjoista! Upeita! Mun mielestä tuo vesiväreillä höystetty on hienompi, se tuo siihen kuvaan jotakin sellasta erilaista tunnelmaa.. :)

  VastaaPoista
 3. On nuo vaan niin hienoja!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, on aina kiva kuulla teijän mielipiteitä (kritiikkikin on muuten tervetulllutta :) ) Itekin Salla loppujen lopuks tykkään enemmän tosta maalatusta, ja kiva kuulla jos olin onnistunut tavoitteessani eli saamaan siihen tunnelmaa. :)

  VastaaPoista
 5. Naattu, oot ihan uskomaton! Miks mie en oo tienny tästä sivustosta; tulin vahingossa facebookin kautta tänne ja oon ihan haltioissani! :D

  _anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne höpö :D Hyvä kun päädyit tänne, tervetuloa lueskelemaan :D

   Poista
 6. Upeita! Varsinkin tuo viimeinen kuva! Näyttää, kuin rakennus tulisi ulos paperista! Mahtavaa!! :)

  VastaaPoista