keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Epätoivoisia räpellyksiä

Juhlin kansainvälistä epäonnistumisen päivää yhden päivän myöhässä, toissapäivänä. Keskittymiskyky oli teillä tietämättömillä ja seuraavaksi päiväksi oli pakko saada A3 luonnos valmiiksi mielikuvitustilasta. Tehtävänanto oli tosi mielenkiintoinen, ja olin innoissani tehtävästä, mutta...

Kokeilin, yritin, testasin, mutta ei vaan lähtenyt!


Rehellisyyden nimissä esittelen teille tällä kertaa epätoivoisia räpellyksiäni, ihan vaan demonstroidakseni että aina ei voi onnistua, ja epäonnistumiset on ihan sallittuja. Ennen kaikkea yritän painottaa tuota sanomaa itselleni, kun ei ole muita vaihtoehtoja kuin opetella siihen, ettei ihan joka kerralla voi ja tarvitse onnistua täydellisesti. On vain opeteltava olemaan armollinen itseään kohtaan. :)


KötöstysluonnoksiaSeuraavasta luonnoksesta saa miettiä jo ihan tosissaan mitä se yrittää esittää.


Pieniä kiivastumisen merkkejä:


Ensimmäinen oikea versio


Viimeisestä työstä tuli kuitenkin ihan siedettävä, vaikkei se vastannutkaan ihan sitä mitä hain.


Tuottaako teillekin isoja hankaluuksia hyväksyä epäonnistumisia? Varsinkin, jos kyseessä on jokin "oma juttu"?

<3 naattu


3 kommenttia:

 1. Hyvä räpellyshän tuosta tuli lopenloppeen!!:) Todellakin tuottaa vaikeuksia epäonnistumiset välillä ja turhauttaakin,mutta toisaalta Se on elämää ja kuuluu osana kehitykseenkin! Muistahhan Se systeri!:)

  VastaaPoista
 2. ihania kaikki - noin niinku todellisen räpeltäjän perspektiivistä katottuna. en osaa siis piirtää/maalata yhtään..
  ja tuottaa tosiaanki hankaluuksia nuo epäonnistumiset! mun juttu on ompelu ja aina ajoittain joku ompelus tunkeutuu syvälle kaappiin, ku niin paljo ärsyttää. sitten joskus kuukausien päästä sen ehkä uskaltaa kaivaa esiin ja jatkaa - tai leikkoa joksikin muuksi tekeleeksi.

  VastaaPoista
 3. Niin se kyllä pitäis muistaa, että epäonnistumiset on yhtä lailla osa kehitystä. Jotenkin ajattelee että kehitystä on just vaan ne onnistumiset :D Sekin on niin suhteellista, milloin epäonnistuu ja milloin ei. Jos haluaa itse niin ajatella, niin periaatteessahan voi epäonnistua aina, jos ei osaa olla tyytyväinen. :)

  VastaaPoista