perjantai 30. elokuuta 2013

Potretti

Hellou pitkästä aikaa ja tervetuloa, uudet lukijat!
 
Nyt uskallan varovasti lupailla comebackia tänne bloggailun maailmaan. Ei siksi, että aikaa olisi nyt enemmän, tekemistä päinvastoin tuntuu riittävän aivan määrättömästi. Mutta syksy; pimenevät illat, kylmenevät päivät ja ennen kaikkea rutiinit. Niiden myötä tulee tarvekin bloggailla, kun kesällä blogia ei muistanut olevan olemassakaan.
 
Piirsin pitkästä aikaa, ja kunnolla. Veli ja sen vaimo tilasivat multa muotokuvan pienestä pojastaan. Tekniikaksi valittiin ihan lyijykynä valkoisella conte-kynällä tehostettuna iiiisolle A2-kokoiselle vaaleanharmaalle paperille. Keltainen (akryyli) valittiin tehosteväriksi, aivan kuin sisustuksessakin.
 
Pahoittelut kuvan rajauksesta. Ostin vihdoin oman tietokoneen eikä tässä ole vielä ohjelmaa jolla muokata kuvia...
 

 
Harmittamaan jäi huono paperi; värillisiä papereita on säälittävän vähän tarjolla ja tuo oli parasta laatua mitä löysin. Silti se kupruili akryylimaalista, eikä paperi suostunut kunnolla ottamaan valkoista contekynää. Toivotaan että kehyksissä paperin saa edes vähän suoristumaan.
 
 
Toisinaan multa kysellään muotokuvapiirroksia milloin mistäkin, yleensä lapsista, joskus hääkuvista ja kerran piirsin koiran.

Piirrän kyllä muotokuvia tilauksista.
Vaikka tuntemattomillekin. :)
Jos puhutaan perinteisestä muotokuvapiirrustuksesta, käytän mielelläni mallina jotain hyvälaatuista valokuvaa. Tekniikoista ja hinnoista voidaan sopia tilanteen mukaan. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen naattu.h@hotmail.com.
 
Muita tekemiäni muotokuvia ei blogista taida vielä löytyä kuin tämä.
 
<3 naattu

4 kommenttia:

 1. Ihan uskomattoman upea! Kyllä sulle on on lahja annettu.

  VastaaPoista
 2. Aivan upea! Oot kerrassaan niin huikee Naattu <3 Ja ihana ku alotat taas kirjotteleen ja ennen kaikkea se, että ollaan nyt Oulussa kumpiki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Niimpä Hilla, sun pitää tulla heti käymään täällä uutukaisessa kodissamme! :)

   Poista