perjantai 26. heinäkuuta 2013

Pikkunaatun taidetta


Löysin muutaman vanhan piirrustuksen. Piirtäminen oli mulle pienenä melkein olotila, kulutin ihan valtavia määriä paperia. Siihen nähden piirrustuksia on säilynyt yllättävän vähän. Piirroksista on vaivatonta päätellä, mistä pidin pienenä eniten. Eläimiä piirsin aina, kaikkia lajeja, mutta niistä suurimmat suosikit olivat tiikeri ja hevonen.

Vanhimpia säilyneitä ovat varmaankin nämä siperiantiikeri ja gebardi, jotka oon piirtänyt 5-vuotiaana.


Hevoset tulivat kuvioihin 6- ja 7-vuotiaina.Myöhemmin laajensin kenttää jopa ihmisiin asti, vaikka hevoset olivat edelleenkin kiistaton ykkösaihe. Seuraavat piirrustukset oon tuhertanut kymmenenvuotiaana puuväreillä, jotka voitin piirrustuskilpailusta ja jotka muuten ovat edelleenkin käytössä...!!

Harmi, ettei ole tullut mitään suurempaa piirrettyä, tavallisia A4 vain. Uudempia piirrustuksia on onneksi säilynyt enemmän, niitä voin esitellä myöhemmin. 

Kauniita kesäpäiviä toivottelee <3 naattu
5 kommenttia:

 1. Muistan niin varmaan jokkaisen muista sun piirustuksista! :) niitä kateellisena ja ylpiänä kattelin ja kvereille esittelin pienenä. :D mhtavia kyllä,hyvä että on nuot kuitenki tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja onhan nuot iha huikeita!!:) pikkutaiteilija ollu elementissään. :)

   Poista
  2. Kiitos :) Huvittavia piirrustuksia tosiaankin :D

   Poista
 2. Voi, muistan kun piirsit niitä tiikereitä ja heppoja, niitä Saikun kanssa katteellisina ihailtiin.. ;) Oot Naattu ollu todellinen taiteilija pienestä pitäen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Mä en muuta muista kuin sen että piirsin aina :D

   Poista