torstai 18. heinäkuuta 2013

P & P


Pete ja Pute, tunnetaan myös Perttinä ja Purttina, eli puolen vuoden ikäiset pojat muuttivat meille Koukkulaan viikko sitten. 
Lammas ei olekaan yhtä tylsä eläin kuin luulin, tosin se on aivan yhtä tyhmä kuin oletinkin. 
Tyhmyydestään huolimatta tai ehkä juuri sen takia pojat valloittivat mun sydämen kerralla ja kerta kaikkiaan. Ne rakastavat olla paijattavana ja hellittävänä, mutta niillä on myös huippuhauskaa kaksistaan. 


Pojat kirmaavat aina innosta määkien tervehtimään kun saapuu polkua pitkin pihaan.


Pete ja Pute pysyvät uskollisina ystävinä, kunhan niille antaa kupillisen rehua päivittäin. Mitään muuta onneen ei tarvita.

Leppoisaa kesää toivotellen <3 naattu & pojat10 kommenttia:

 1. Hihi, onpa söppäniä! :) Millonkas noita villaisia kavereita sais tulla vähä paijaamaan? Toisin sanoen, millon nähdääään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin vielä suloisempia livenä? :D Tuuhan toistekin kattomaan!

   Poista
 2. Ahhh, voi miten ovat suloisia! Meiän maalaisserkuilla on myös lampaita, ne on kyllä niin hupaisia eläimiä :) Siinä teille kivaa kesäseuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, yllättävän hauskaa seuraa kyllä ovatkin :)

   Poista
 3. Ihana!! Munki haave on saada lampaita, sitten kun päästään asumaan kunnolla maalle. :) Täälläkin on paljon lampaita, mutta ne on niin arkoja, etteivät anna koskea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on jotenkin tosi helppo kuvitella sut lammaslauman keskelle niitä hoitelemaan :D Suosittelen kyllä lämpimästi!

   Poista
 4. Me ollaan käyty poikien kans tosta autotallin takaa aina välillä seuraamassa lampaita kun Eeli on niin innoissaan menossa niitä kattoo. JA lampaatkin tulee heti aidan viereen määkimään meille. Sulosia. Itekin oon aina halunnu lampaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa ehdottomasti kattomaan lampaita ihan pihallekin asti! Koukkulan lampaat on ihan yleinen nähtävyys joten tervetuloa ;) Ne on tosi otettuja jos ne saa tuoretta heinää, kannattaa vaan lasten kans olla varovainen sen sähköaidan kanssa. :)

   Poista
 5. Voi ei aivan ihania! :D Hah nyt iskikin lammas kuume ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän ois huikeita kavereita sun heposille :D Mulla taas on shettiskuume, haluaisin nuitten kaveriksi semmosen pienenpienen ponin :D

   Poista