torstai 13. kesäkuuta 2013

Alkukesä


Kumpa alkukesäni olisikin ollut näin rauhallinen kuin kuvat kertovat. Paljon on tapahtunut, ympäristö vaihtunut täysin, ja tekemistä tuntuu riittävän mielin määrin siitä huolimatta, että pääsykokeet on vihdoin ohitse. 


On kiireisen kesänalun keskellä pilkahtanut tällaisiakin hetkiä jolloin kadottaa itsensä, sulaa osaksi näkemäänsä; katselee, aistii, mutta ei ajattele. 

Lisää hetkessä elämistä aion opetella tänä kesänä.Jos ei muuten, niin vaikka palkkioksi siitä, että oon jälleen askelen lähempänä unelmaa. Vaikka pääsykokeet eivät olleetkaan ihan sitä mitä odotin, en nimittäin piirtänyt kuin yhden (1) tehtävän seitsemästä, senkin tusseilla! Se olikin ainoa, mistä sain täydet pisteet. En jotenkin innostunut tehtävistä samallalailla, kuin olin kuvitellut, todella monet olivatkin rakentelutehtäviä, jotka eivät oikein saaneet kipinää syttymään. Lisäksi pelailin liikaa varman päälle.

Mutta kokeet ovat nyt ohi ja pistesaaliskin kaikesta huolimatta kohtuullinen: 21/30, eli valintakoepisteitä mulla kertyi mehevät 23, joilla olisi viime vuonna päässyt Aaltoonkin, joten Oulun arkkariosaston ovet näyttävät nyt houkuttelevan avoimilta mulle, normaalisti pisteraja Ouluun on kieppunut siinä 19 ja 20 paikkeilla.

Hymyilyttäähän se. Mutta silti pitää odottaa vielä 2.7. asti, kunnes paikka varmistuu - ja antaa riemun ratketa vasta silloin. Oon ottanut jo ihan vähän varaslähtöä.

Loppuun pari erittäin pikaista piirrustusta, jostakin syystä mun oli pakko koettaa ihan pikaisesti piirtää hevosta; toinen piirrustus on kortti mun kaverille, joka pääsi ylioppilaaksi.<3 naattu


10 kommenttia:

 1. Noh tervettuloa vaan tänne meijän arkkariosastolle. :D Aika varmalta pääsy näyttää. Kiva saada uusia fukseja!

  VastaaPoista
 2. Ois,miten houkuttelevia kuvia. :) pittää joku pv tulla sinne koukkulan rauhaan katteleen,aistiin ja pelkästään nauttiin siittä kiireettömyyen tunteesta. Saat sää vähä varaslähtöä ottaakki ku Nii hyvältä näyttää tuo arkkariin pääseminen<3 huikee,oon ylpiä susta pikkusysteri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuhan, pidetään sellainen päivä ettei tehdä mitään muuta kuin sitä mikä sattuu huvittamaan: kerätään kukkia, luetaan kirjoja, asennetaan riippumatto. :) Kiitos<3

   Poista
 3. Tunnistaa kyllä alakuvasta kenelle oot piirtäny kortin. :) Ihan saajansa näköinen. :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Eipä tässä voi kuin yhtyä edellisiin kommentteihin. Sulla on kyllä lahjaa piirtämiseen! (Ja moneen muuhunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harjoittelusta se on paljon kiinni myös. :)

   Poista