tiistai 7. toukokuuta 2013

Viikonloppu

Viime viikonloppuna vietettiin vaihteeksi tyttöjen viikonloppua, johon kuului mm. rentoa oleskelua, mm-lätkää, shoppailua, hengailua kaupungilla, hiustenlaittoa, valokuvausta sekä tietysti hyvää ruokaa.

Oon viime aikoina yrittänyt alkaa enemmän shoppailla laadukkaampaa vaatetta, tai oikeammin, lopettaa "shoppailu" ja satsata johonkin laadukkaaseen, jota oikeasti tarvitsen. Sellainen on tämä r-collectionin taivaansininen ihastus sekä musta jakku, joka tuo kivasti särmää muuten rentoon asukokonaisuuteen.Mutta on myönnettävä, että hairahduin tilaamaan H&M:ltä siniseen hameen, jota en todellakaan tarvinnut, mutta joka vain oli niin ihana :DViikonlopun hittikampaus oli hieman irokeesimainen lettikampaus, jonka tein toiselle kaverille kiharaan ja toiselle suoriin hiuksiin.Vain murto-osa viikonlopun eväistä tuli ikuistettua. Tämän britakakun täytteenä oli kerman lisäksi kinuski, kiivit ja persikka. Aivan täydellinen yhdistelmä makeaa ja raikasta.Tänään ruokana oli lättyjä nizzalaisittain. Ohje pirkka.fistä.
<3 naattu


2 kommenttia:

  1. Tuommonen musta jakku on tääläki hakusessa, jos sopivan löytäis ja joka ois vielä sopivan hintanenki. :) Aivan herrrkkuja nuot ruuat, taijanki väsätä nuita lättyjä joku päivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps ite löysin kerrankin pitkän etsinnän jälkeen yhtä aikaa laadukkaan ja rennon, se on tommonen pitkä ja puolihihainen malli eikä yhtä skarppi ku jakut yleensä. :)

      Poista