perjantai 3. toukokuuta 2013

Välähdyksiä

Viime aikoina oon olllut niin kiireinen, että tässä vaan epämääräisiä välähdyksiä viime viikolta.

 

Seitihampparia mmm..
Kauneimmat, parhaimmat ja pitsisimmät lätyt saa, kun ei laita taikinaan ollenkaan voita, mutta paistamiseen senkin edestä. 

Nämä kaksi seuraavaa ovat osoitus siitä, miten säälittävän vähän oon ehtinyt piirrellä viime aikoina. Pikaisia, tylsiä asetelmia, yritin harjoitella vähän viivapiirtämistä ja puuväreillä piirtämistä.

 
Pitapitsaa pestolla, oliiveilla, kirsikkatomaateilla, sipulilla ja fetajuustolla.

Vapun jälkeisissä fiiliksissä päätettiin kämppiksen kans puolen yön jälkeen  pätkästä tämän tukka lyhyeksi. Puoli metriä siitä lähti. Tulos oli aika makee, vaikka en oo koskaan tollasta tukkaa leikannutkaan. Kyllähän sitä piti vähän takaa käydä parturissa viimeistelemässä, kun ei ihan helpoimmasta mallista olut kysymys.

 
Ja tässä viimein se, mihin vähiten haluaisin aikaani käyttää mutta johon sitä eniten joudun käyttämään. Matikka. Mitä enemmän sitä lasken, sitä enemmän sitä vihaan. Oon yrittänyt kaikki mahdolliset keinot: asennemuutokset, muka-innostumiset (koska innostun yleensä lähes kaikesta, myös opin nopeasti), mutta ei siitä pääse mihinkään. Minä. Vihaan. Matikkaa. Piste.

 Inhorealistinen kuva siitä, mitä suurimmaksi osaksi tässäkin
  opiskelijaboxissa tehdään. Taistelu päättyy vihdoin 20.5. eli vielä reippaat kaksi viikkoa pitäis jaksaa...

<3 naattu

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä kovasti matikkaan, loppukevääseen ja pääsykokeeseen! Kiitos opiskeluinspiraatiosta ja kuvista. Ehkäpä minäkin rupean graduhaastiksia litteroimaan... :P

  ps. Mulla on tällä viikolla pääsykoe osa II, haastattelu!! Apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! Tässä vaiheessa on just raskainta, kun matikkaan on kaks viikkoa - yhtä aikaa niin pitkä ja lyhyt aika. Asenne on välillä ihan hakusessa. Tsemppiä kovasti opiskeluihin ja pääsykokeisiin! :) Oot näköjään selvittänyt sen pääsykokeen I:n vaiheen sitten? Onnittelut siitä!

   Poista