tiistai 9. huhtikuuta 2013

Nähdä maailma hiekanjyvässä ja muuta epämääräistä

Mistä tietää, että on oikeasti kevät? 
Siitä, että tää nääntynyt mummulakukka repäs ja päätti alkaa kukkimaan. Aijai kun se on suloinen. (Ja muuten myös siitä, että ikkunat ovat noin likaiset.)

Edelleen ollaan muistettu syödä hyvin, mutta kuvia sen sijaan en oo muistanut ottaa. Kohta avataan grillikausi, jjee! Tänään syötiin jotain syrnikkien (?) tapaisia, nams.


En olisi koskaan uskonut, että sellainenkin päivä koittaa, että mä lasken pitkää matikkaa. Mutta tässä sitä ollaan. Älä koskaan sano ei koskaan. Arkkitehtuurin seuraavaa osiota, matikankoetta, varten siis treenailen. Kirjoitin lukiossa matikan lyhyenä. Onneksi geometria on matikan osa-alueista ehdottomasti kivoin.

Kylläpä suututtais, jos ei pääsiskään ennakkotehtävistä jatkoon. Kaikki ne laskut, pilkunviilaukset, huokaukset, turhautumiset - turhaan!!Treenailin vähän piirtämistäkin. Jotain epämääräisiä nopeita piirrustuksia.

Ensi viikolla on viimeinen kerta croquissa, whaaaat, nooo!
Tänään oli kyllä äärettömän kankea ja hidas olo piirtää. Siitä kertoo jotain tämä viiden minuutin piirros, jota en saanut lähellekään valmiiksi. Valo onnistui sen sijaan ihan hyvin.


Minuutin piirroksia. 
Pari kertaa katsoa tillotettiin kun malli oli tietyssä asennossa, sitten malli lähti pois ja asento piirrettiin muistista. 


Parin minsan piirroksia.

Tämä kämppiksen kirjoittama hieno ajatus on runoilija ja taidemaalari William Blaken. Siinä on jotain, millä tavalla haluaisin ottaa vastaan jokaisen päivän.

<3 naattu

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, myös nuo piirrustukset. Näin amatöörin silmiin oikein upeitakin. Kiitos tuosta runosta. Olen ennnenkin tainnut kuulla tuon, mutta kyllä vaan pysäytti näin arkiaamuna. Kunpa tuon muistaisi arjen keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista!! :) Kyllä ton runon mukainen asenne pitäis muistaa kantaa mukana joka hetki. Niin elämästä sais irti paljon enemmän. Pienistä iloistahan tää elämä koostuu. :)

   Poista
 2. Upeita piirroksia! Minäkin amatöörinä näitä katselin. Kyllä kelpaisi omalle seinälleni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) eipäs nyt mennä liiallisuuksiin kuitenkaan ;)

   Poista