perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pilates on POP!

Who's excited? I am!! Nimittäin POP Pilateksesta.

Pilates oli rakas harrastus minulle vielä vuosi sitten, mutta muutettuani pois kotoa se on jäänyt pois. Aikaa ei ole ollut (?), ja kaupungissa pilates on älyttömän kallista. Ja on niitä muitakin tekosyitä.

Viime syksynä liikuin vähiten koskaan. Nyt liikun eniten koskaan. Kiitos POP Pilateksen.

Pitkän tauon jälkeen liikkumista on rapakuntoisena aina nihkeä aloittaa, mutta POP Pilateksen avulla se oli yllättäen helppoa. Tässä on kaikki mitä siihen tarvitset:


Eli tietokone. Treenaaminen on tietysti mukavampaa jos on kaveri, hyvä jumppapatja ja painot, mutta mikään niistä ei ole pakollinen.


Ja ei kun video pyörimään! Oon tehnyt eri videoista soittolistoja, joissa koko kroppa saa treenin kukin lihasryhmä kerrallaan: kädet, jalat, vatsalihakset, selkä... Aluksi lämmittely ja lopuksi kunnon venyttelyt. Suunnilleen tunnin treenejä oon tehnyt about kolme kertaa viikossa. Kehitys on ollut tosi nopeaa - kun tammikuun alussa en ois voinut kuvitellakaan selviäväni mistään ohjatusta jumpasta hengissä, nyt jaksan vetää yliopistoliikunnan rankimmatkin jumpat (Body Combat!) läpi. Nykyään, kun muitakin liikuntaharrastuksia on aika reilusti, en ole ehtinyt tehdä POP Pilatesta niin paljon kuin olisin halunnut, ehkä kerran viikossa.
Tehokkaan treenin jälkeen on helppo hymyillä.

Koska POP Pilates on ilmainen, helppo, tehokas ja hauska tapa treenata ja pitää itsensä kunnossa, haluan kertoa sitä teillekin. Monet ajattelevat, etteivät osaa pilatesta, mutta POP Pilates on siitä helppo versio. Hifistelypilatekset on asia erikseen. Molemmissa on omat hyvät puolensa, olen testannut molempia.

Aloita vaikka yläkropasta:

http://www.youtube.com/watch?v=MO87_yr7pjo

Tai jos kaipaat oikeasti tehokasta vatsalihastreeniä, niin tässä yksi vaihtoehto:

http://www.youtube.com/watch?v=a1DS7G9OjfQ

Cassey Hon kanavalta löytyy varmaan yli 100 erilaista harjoitusvideota:

http://www.youtube.com/user/blogilates

 Ps. tätä voi harrastaa myös viiden tytön voimin ja vaikka yhdentoista aikaan illalla. Ja silloin se on takuulla myös hauskaa!

Hyviä treenejä! <3 naattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti