maanantai 25. helmikuuta 2013

Olohuone

Saanko esitellä... suuresti rakastettu kotimme kupla. <3 

Viime kesänä haaveet muuttuivat todeksi, kun saatiin muuttaa kavereiden kanssa tähän "pikku opiskelijaboxiin", jossa asutaan edelleenkin. Sydän itkee verta jo nyt, kun kesällä on pakko muuttaa pois. 

Me neljä ystävystä siis asustelemme tässä vajaan sadan neliön rivitaloasunnon päädyssä, joka on rakennettu muutama vuosi sitten. Asunto olisi enemmän kuin unelma sisustaa, mutta valitettavasti opiskelijan maallinen omaisuus ei kovin huikeita rahkeita siihen anna. Mutta nautin valtavasti asua täällä jo nyt, vaikkei kaikkia sisustusideoita olekaan päässyt toteuttamaan. 


Ikkunoista näkyy pelkkää metsää, vaikka asutaan keskellä kaupunkia.Verhojen sijasta olkkaria piristää jättikokoinen Miina Äkkijyrkän teos. 


Tallilyhdyt ostin jouluvaloiksi, mutta kun ovat kovin suloiset, niin saivat jäädä.
Me neljä ja jengi. Kuvat teetettiin yliopistopainossa (muuten sairaan halpaa). Suurin osa kuvista on mun ottamia, jotkut kämppisten. Olkkarin kruunu, suuri rakkaus <3 Tämä kaunotar on luultavasti 1800-luvulta, talonpoikaiskäsityötä. Se on siskolta lainassa ja hoidossa. Hyvin vanhus on jaksanut palvella astiakaappina.

Vanhan kynttilänjalan kämppis löysi kirpparilta muutamalla eurolla. Sopii täydellisesti senkin päälle.Kastehelmeä, Villeroy & Bochia ja kirpparilöytöjä. Astiat on myös mun heikko kohta.

Sisustustyyleistä eniten tykkään sellaisesta, jossa yhdistellään uutta ja vanhaa. Tässä asunnossa se onkin ollut mahdollista, ja toimii mun mielestä kivasti. Iso kiitos menee siitä siskolle, jolta ihanat vanhat huonekalut on lainassa.

Terveiset kuplasta! <3 naattu

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4777215/?claim=xfsvmeuraen">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

11 kommenttia:

 1. Haluan tulla käymään teillä, niin ihanan näköstä! Tuun heti kuhan saan pyörän fiksattua ;) T.Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuuuu!! Oot kovasti tervetullut, vaikka muuten heti huomenna (tyttöjen ildeen)!!

   Poista
 2. Voi kylläpä munki tekis nii mieli tulla käymään, aivan mahtava olkkari! Olis ihana nähä muutenki ku ei nyt sitte kerettykää viime viikolla näkemään :(
  Mut huippu blogi, joku väylä ainaki kuulumisien tsekkailuun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista, Hilla :) Sun on pakko tulla käymään hiihtolomalla meijän kuplassa!! Ihan parasta nähdä. Hiihtikselle mulla ei muutenkaan vielä oo kamalasti suunnitelmia, niin todellakin pakko nähä sillon ku ei olla niin pitkiin aikoihin nähty. :)

   Poista
 3. Kyllä ois kelevannu tuola asua opiskellesa. :D

  VastaaPoista
 4. Hei mistä tuo ihana lamppu on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä yhtään kun se on tään kämpän omistajien lamppu, niinku kaikki muutkin lamput täällä. :)

   Poista
 5. Tuo lamppu varmaan löytyy Bauhausista, ainakin oon samanlaisia nähny siellä.

  Missä päin asutte? Voi jumaliste on ihana kämppä ja voisin muuttaa naapuriin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei hei kiva tietää. :) Öööh en tiiä viitinkö täällä blogissa kertoa asuinpaikkaa, pohjoisemmassa Suomessa kuitenkin. Mut tervetuloa naapuriks, tää on ihan älyttömän kiva paikka asua ja vielä kivempi kämppä. :D

   Poista