tiistai 12. helmikuuta 2013

Leppoisaa laskiaista!

Voin toivotella sitä teille, mutta oma laskiaistiistaini oli kyllä vähintäänkin tiitterä (tai kiireinen jos sen niin haluaa sanoa). Aloitin tänään taas uuden harrastuksen, tällä kertaa Body Combatin, eräänlaisen jumpan, joka yhdistelee eri taistelulajeja ja pitää takuulla sykkeen ja mielen korkealla. Tunnin jälkeen tunsi ansainneensa ainakin kymmenen laskiaispullaa!

Ilta kului vähintään yhtä mielenkiintoisissa merkeissä croquis-piirrustuksessa (jonka senkin aloitin muutama viikko takaperin). Uskokaa tai älkää, mutta piirtäminenkin voi olla melko hikistä hommaa! Kerron aiheesta lisää huomenna.

Ruuaksi tein hernekeittoa, laskiasen kunniaksi ihan alusta asti itse. Kämppiksen leipomat hermeettisen hyvät ja kauniit laskiaispullat vielä huipensivat kruunasivat päivän.
4 kommenttia:

 1. Uulallaa sielä on laitettu tuulemaan? :D Eikö ollu loistava laji tuo combatti, ei turhaan suositeltu? ;)

  VastaaPoista
 2. Tykästyitkö vaaleanpunaiseen kermavaahtoon pullissa? ;) Mulla oli niin lältsy olo et oli pakko saada.

  Combatti, mun uus suuri rakkaus!!! Ihan huippua oli, aika kulu ku siivillä ja tunti oli tosi monipuolinen ja varsinkin hauska! Alan käymään siellä varmaan ainaki kerran viikossa tai miten aika sallii. Tuli myös armoton hinku testata muita jumppia, mutta pitää nyt kattoo millon joutaa. :)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä nuo laskiaispullat. :) Olipa kiva löytää sun blogi! Alku ainaki vaikuttaa mielenkiintoselta, ei muutaku jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista
 4. Samoin myös oli kivaa löytää sun blogi! :) Kaikkiin sitä täällä blogimaailmassa törmääkin, siistiä :)

  VastaaPoista