keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Croquista akvarelleilla

Kun ihan pikkiriikkisen kuvitteli jo oppineensa jotain, niin haastetta lyötiin heti lisää ja kunnolla. Tuloksiin en ollut tyytyväinen ollenkaan, mutta toisaalta pitää muistaa olla kohtuullinen. En muista, millon viimeksi olisin koskenutkaan akvarelleihin ja croquista niillä en todellakaan ole koskaan tehnyt. Heti ei yksinkertaisesti vaan voi osata.

Ensin 5 minuutin piirroksia sekatekniikalla.


Ja sitten pelkillä akvarelleilla, aikaa kaksi minuuttia. Kaksi minuuttia???!!!!
Oli toisaalta myös siistiä testata jotain uutta. Ylikriittisyys sai jälleen kerran unohtua, kun ei ollut pienintäkään aavistusta, miten homma toimii. Tuota kun jaksaisi harjoitella, niin vois toimiakin tosi hienosti, vai mitä?

Ens kerralla ihan tavallisia croqeja. Huh!

<3 naattu

4 kommenttia:

 1. asento, liike ja mittasuhteet.. nehän niistä pitää löytyä tai joku niistä. :) hyviähän noi on :), ihan onnistuneita! näkisitpä mun.. :D no joo.. oikeestaan kaikilla on niin oma tyylinsä piirtää, että ei voi edes kauheesti verrata noita croqeja.. :) meijän luokalla ainaki kaikki oli niin erilaisia, mut silti kaikista löyty melkeen ne kriteerit mitä niillä haetaankin :)
  -Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Ansku! :) Jossain taidekoulussako oot croqeja piirrellyt? Meillä ei suoranaisesti ole mitään tiettyjä kriteerejä, ohjaaja on lähinnä painottanut oikeita mittasuhteita ja eri valöörien vaihtelua, mutta varsinkin persoonallista otetta ja mielenkiintoisuutta. Totta, että kaikilla on oma tyylinsä, ja se croquissa onkin siistiä ettei siinä voi vertailla kehitystä muiden kehitykseen vaan aivan vaan oman itsensä. :)

   Poista
 2. Hienoja :). Liittyisitkö blogloviniin niin sinua olisi helpompaa seurata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Blogin pitäis nyt olla pienen säätämisen jälkeen bloglovinissa.

   Poista