tiistai 26. helmikuuta 2013

Croqeja ja muita pieniä iloja

Tänään ei aluksi croquis tahtonut kulkea ollenkaan, kun kiireisen päivän jälkeen ei meinannut saada ajatuksia koottua. Lopussa jo alkoi pikkuisen irrota. Pääasia, että oli hauskaa, taas kerran.

Minuutin piirros... reps!


Kahden minuutin croquita.Lopuksi peräti kolmen minuutin "hifistelyä".


Ihanat ihmiset on ilahduttanut mua viime päivinä, kun...

Kämppikset osti ihanan lältsyjä vaaleanpunaisia kynttilöitä...


Kämpän mestarileipuri taikoi tällaista kinuskista suussasulavaa herkkua... Tää ei oo kyllä harvinaista; meidän kämpällä leivotaan paljon, ja se on ihan parasta. 


Ja rakas antoi yhtäkkiä, ilman mitään syytä, valtavia, valtavan kauniita ruusuja.Onni koostuu pienistä iloista!

<3 naattu


4 kommenttia:

 1. Aina yhtä huikeita piirroksia teitillä. ;) ja nimenommaan onni koostuu pienistä iloista<3 niiku siitä, että kummipoikas oppi potkiin palloa seisoltaan ja sen jäläkeen käveleen pikkumatkoja<3 :D

  VastaaPoista
 2. Huikeesta tiiä kun aika pahasti tökki just viime kerralla. Olin maailman eniten mielissään äijästä ja siitä että se on oppinu kävelemään. Maailman sulosin <3<3 Onneksi sitä näkee ihan kohta!

  VastaaPoista
 3. Heii! <3 vilkasin joskus nopeesti ohimennen yhtä postausta mutta en tajunnu että tää on sun blogi!!! Huippu ku uskalsit alottaa, ollaan joskus puhuttu tästä :) ihana!!! Tuli tietenki ikävä teille ku näitä kahto! Hyviä piirustuksia!!!! Sattumalta tänne eksyin just ku maalausinspis iski ja kävin äsken hakee akryyleja. Ei auta ku ottaa sivellin käteen ja kahtoo millasta jälkee sillä sais :)) onnellisia hetkiä sinne! <3'Hanna

  VastaaPoista
 4. Hei Hanna, kiitti kommentista!! <3 Ihanaa kun säkin oot eksyny tänne. Tulihan se viimein tääkin perustettua, kauan aiottu blogi. Ja onneksi tulikin. :) Ois ihan huikeeta nähä ja piirtää ja maalata vaikka yhessä, ikävä sua <3 samoin onnellisia hetkiä sinne!

  VastaaPoista