maanantai 11. helmikuuta 2013

Aatelisneito ja kreikkalainen jumalatar


Ensimmäinen oikea postaus olkoon nyt kampauksista, kun niitä tuli viime viikonloppuna muutama tehtyä. Niistä ensimmäisen väsäilin rakkaalle kämppikselle ja ystävälle, kun tämä oli menossa häihin.
 Kuin kreikkalainen jumalatar, vai mitä? Ja kuka väitti, ettei punahiuksiselle sovi punainen puku?

Toinen ystävä halusi samanlaisen letin. Tähän kampaukseen en ehtinyt käyttää kuin muutaman kiireisen minuutin.Siskoni kampauksessa inspiraationa oli 1800-luvun empire, niimpä kampauksesta tuli ajan tyyliin runsas ja suureellinenkin. Varsinkin toisesta kuvasta näkyy, ettei siskolla ole ollut ongelmia omaksua ylpeän aatelisneidon roolia. Mekon olen löytänyt kirpparilta ja muokannut itselleni sopivaksi.
Kampausten teko on mulle jonkinasteinen harrastus, teen niitä epäsäännöllisen säännöllisesti. Hirvittävän mielenkiintoista ja koukuttavaa puuhaa! Erityisen mielelläni teen sellaisia kampauksia, joissa on jokin teema, vaikkapa 1800-luku, kuten viimeisimmässä kampauksessa. Jotenkin siinä aika usein käy vielä niin, että kammattava on yks kaks myös puettu ja valokuvattu teemaan sopivalla tavalla, vaikka sitten kiireessä, kuten jälleen kerran pääsi käymään... ;)

- naattu


6 kommenttia:

 1. Kaikki kampaukset on kyllä niin kauniita! :) Kiitos suuri vielä tuosta erilaisesta kampauksesta. Ja mikä ihime meitä piätteliskää pyssyyn nuisa: joku ei passaa jollekki värijuttuisa, kaikki on mahollista siinäki suhteesa, on vaan kyse siittä, uskaltaako kokkeilla! :D

  VastaaPoista
 2. Sinäpä sen sanoit. Kyllä eniten kolahtaa semmoset jutut, missä on käytetty rohkeutta. Mutta kiitos vaan itelles, ilo on mun puolella, onhan sun tukka niin upee :)

  VastaaPoista
 3. Kumpi nuista on sun kämppis? ü

  VastaaPoista
 4. Noi lettipäät on molemmat mun kämppiksiä ja toi "aatelisneito" on mun isosisko. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania nämä kampaukset! :) Ja ihana tää sun blogi. Tuuppa joskus Toivoniemeen tekee kampauksia ;)
  <3:llä Maarit

  VastaaPoista
 6. Kiitos! <3 Sun hiuksiinko - mielelläni! Pitääpä tulla joku ilta :)

  VastaaPoista